top of page
Logo vierkant AG wit.jpg

Over ons

Tijdens mijn verblijf in Zuid Spanje in 2003 ben ik verliefd geworden op het land en vooral hun levensstijl. De Spanjaarden eten graag buitenshuis, mede mogelijk gemaakt door de aantrekkelijke prijzen van de lokale restaurants. Maar het is vooral ook het trefpunt waar je buren, vrienden en familie treft. Eten is vooral ook een sociale aangelegenheid.

Tapas

Bij aankomst van de gasten staan er al wat lekkere tapas klaar. Vervolgens gaan we een paar keer rond. Met bijvoorbeeld kipkroketjes (croqueta de pollo), aardappeltaart (tortilla espanola) of 

gemarineerde mosselen (mejillon escabeche).

Salades

Bij de paella kunnen we desgewenst een lekkere salade serveren. Dit kan tevens als alternatief dienen voor gasten die niet van paella houden. Enkele salades die wij serveren zijn  de ceasar salade, tomatensalade met rode ui en sherryazijn en de tabouleh van couscous of bloemkool.

Desserts

Maak het helemaal compleet en sluit af met een heerlijk dessert. Wat dacht je bijvoorbeeld van

turron (Spaanse noga), cheesecake met sinaasappelcurd, amandeltaart of pastel de nata.

Wijnen
Muziek en aankleding

 

Afhankelijk van budget en wensen maken we een voorstel op maat.

Al vanaf €12,50 p.p. wordt ter plekke paella voor uw gasten bereid.

Leuk, lekker en gemakkelijk!

En tenslotte denken we graag mee en regelen desgewenst muziek en aankleding van uw feestje. Dankzij ons verblijf in Spanje en de vele bezoeken aan de feria's (Spaanse volksfeesten) hebben we ideeën genoeg voor een echt Spaanse sfeer. En met hulp van ons uitgebreide netwerk is alles te regelen. Olé.

bottom of page