top of page

Menukaart

Paella
Wij zijn cateraar en maken heerlijke paella. ter plekke en vers bereid. Wij verzorgen graag de catering voor uw borrel, feest of diner.

Bij aankomst van de gasten staan er al wat lekkere tapas klaar.Zoals amandelen, olijven en wat tapenades. Later gaan we met diverse tapas rond. Bijvoorbeeld croquetas de pollo (kipkroketjes), tortilla (aardappeltaart) of mejillones en escabeche (gemarineerde mosselen)

Tapas
Wij zijn cateraar en maken heerlijke tapas.Wij verzorgen graag de catering voor uw borrel, feest of diner.
Salades
Wij zijn cateraar en maken heerlijke salades.Wij verzorgen graag de catering voor uw borrel, feest of diner.

Bij de paella kunnen we een aantal lekkere salades maken. Dit kan tevens als alternatief dienen voor gasten die niet van paella houden. Alhoewel dat voor onze paella eigenlijk niet kan. Die vind iedereen heerlijk!

Maak het helemaal compleet en sluit af met een heerlijk dessert. Wat dacht je bijvoorbeeld van turron (Spaanse noga), cheesecake met sinaasappelcurd, amandeltaart of flan. En dan voor de liefhebbers nog een brandy.

Desserts
Wij zijn cateraar en maken heerlijke desserts.Wij verzorgen graag de catering voor uw borrel, feest of diner.
Dranken
Wij zijn cateraar en hebben de lekkerste Spaanse wijnen geselecteerd. Wij verzorgen graag de catering voor uw borrel, feest of diner.

En tenslotte denken we graag mee en regelen desgewenst muziek en aankleding van uw feestje. Dankzij ons verblijf in Spanje en de vele bezoeken aan de feria's (Spaanse volksfeesten) hebben we ideeën genoeg voor een echt Spaanse sfeer. En met hulp van ons uitgebreide netwerk is alles te regelen. Olé.

Muziek
&
Aankleding
Wij zijn cateraar en zorgen voor een leuke Spaanse sfeer. Wij verzorgen graag de catering voor uw borrel, feest of diner.

 

Afhankelijk van budget en wensen maken we een voorstel op maat.

Al vanaf €10 p.p. maken we bij u thuis, op kantoor, in de straat, in het park of waar dan ook de lekkerste paella.

Leuk, lekker en gemakkelijk!

bottom of page